x

Continua el procés d’expansió internacional amb la visita a la Fira de la Marató de Barcelona

12 març, 2015

El procés d’expansió nacional i internacional de la Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso compta amb una nova parada esta setmana. El següent punt de trobada va a ser la Fira del Corredor de la Marató de Barcelona que es desenvoluparà durant el divendres 13 i dissabte 14 de març en Expo Sports en el Pavelló 8 de Fira de Barcelona. Allí les dues proves comptaran amb stand propi amb la marca que engloba totes les carreres de la ciutat, ‘Valencia Ciudad del Running’.

En esta fira, dins del stand de Valencia Ciudad del Running, s’oferirà, com a novetat, l’oportunitat d’adquirir paquets turístics adaptats a les necessitats del corredor nacional i internacional, que trobe en la Marató o Mitja Marató València Trinidad Alfonso, el seu pròxim repte a aconseguir.

feriaVCR
En este cas, Valencia Ciudad del Running oferix als runners interessats, la possibilitat de gestionar immediatament el més necessari para a viatjar a una carrera de fons de prestigi, com és la compra de dorsal, l’estada en la ciutat i el vol. Tot a propòsit de facilitar l’estada i el coneixement de la ciutat a els runners que visiten València.
Finalment, com és habitual, durant els dos dies de celebració de l’esdeveniment, tots els visitants que s’acosten pel stand de València Ciutat del Running podran participar en el sorteig de dos dorsals per a la Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

 

Notícies relacionades