x

Renfe oferirà descomptes del 35% en els seus serveis per a la Mitja Marató i la Marató València Trinidad Alfonso

27 maig, 2015

La Mitja Marató i la Marató València Trinidad Alfonso han concretat per a les seues edicions de 2015, un acord amb Renfe perquè els corredors i acompanyants que viatgen a València, des de qualsevol destinació de l’estat espanyol, disposen pròximament d’un descompte del 35% sobre la tarifa habitual en els serveis de rodalies, mitja distància, llarga distància i AVE.
Si vas a córrer a València, aprofita esta oportunitat per a aconseguir el teu bitllet de Renfe amb un 35% de descompte per a tu i els teus acompanyants. Este descompte s’aplicarà pròximament en tots els serveis de Renfe amb València com a destinació, amb el propòsit de facilitar l’arribada de corredors de tot l’Estat a través de la xarxa ferroviària; tant a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso que se celebrarà a l’octubre, com a la gran cita esportiva de la ciutat que se celebra el mes de novembre: La Marató València Trinidad Alfonso.

La compra de qualsevol bitllet de Renfe amb el descompte del 35% no es podrà realitzar immediatament, sinó que caldrà esperar a tres mesos abans de la data de l’esdeveniment. En este cas, al 27 de juliol [vcr_tooltip position=”north” title=”*Data aproximada. ” content=” S’informarà del dia exacte de l’inici de la promoció per part de Renfe.”]*[/vcr_tooltip] de 2015 per a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i al 24 d’agost [vcr_tooltip position=”north” title=”*Data aproximada. ” content=” S’informarà del dia exacte de l’inici de la promoció per part de Renfe.”]*[/vcr_tooltip] de 2015, per a la Marató València Trinidad Alfonso. En vespra d’estes dates d’inici de la promoció, l’organització recordarà a tots els corredors les bonificacions perquè puguen acollir-se al mateix i aprofitar les excel·lents condicions.

1415-maraton-valencia-0208

Ara mateix, com a complement a esta proposta de transport ferroviari, València Ciutat del Running ofereix tota la informació hotelera per al corredor a través del portal www.welcometovalencia.com on podràs descobrir les millors condicions i ofertes per a allotjar-te a València.

La intenció és que el corredor gaudisca de València, la ciutat del Running, on la carrera a peu s’ha convertit en un reclam perfecte per a conèixer la ciutat com a destinació turística. Per açò, també existeix la possibilitat de contractar un paquet turístic per a córrer a València. Si aquestes interessat, tota aquesta informació la pots sol·licitar a través del servei d’atenció al Client de “Welcome to valència”, coordinat per viatges Transvía, en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

boton_organiza_700x90_VLC

Nota aclaridora

27 de juliol* i 24 d’agost* són dates aproximades per al llançament de les respectives promocions. En el moment en què l’oferta estiga activa per part de Renfe, serà comunicada pels canals corporatius habituals.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar