x

Renfe oferirà descomptes del 35% en els seus serveis per a la Mitja Marató i la Marató València Trinidad Alfonso

27 maig, 2015

La Mitja Marató i la Marató València Trinidad Alfonso han concretat per a les seues edicions de 2015, un acord amb Renfe perquè els corredors i acompanyants que viatgen a València, des de qualsevol destinació de l’estat espanyol, disposen pròximament d’un descompte del 35% sobre la tarifa habitual en els serveis de rodalies, mitja distància, llarga distància i AVE.
Si vas a córrer a València, aprofita esta oportunitat per a aconseguir el teu bitllet de Renfe amb un 35% de descompte per a tu i els teus acompanyants. Este descompte s’aplicarà pròximament en tots els serveis de Renfe amb València com a destinació, amb el propòsit de facilitar l’arribada de corredors de tot l’Estat a través de la xarxa ferroviària; tant a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso que se celebrarà a l’octubre, com a la gran cita esportiva de la ciutat que se celebra el mes de novembre: La Marató València Trinidad Alfonso.

La compra de qualsevol bitllet de Renfe amb el descompte del 35% no es podrà realitzar immediatament, sinó que caldrà esperar a tres mesos abans de la data de l’esdeveniment. En este cas, al 27 de juliol [vcr_tooltip position=”north” title=”*Data aproximada. ” content=” S’informarà del dia exacte de l’inici de la promoció per part de Renfe.”]*[/vcr_tooltip] de 2015 per a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i al 24 d’agost [vcr_tooltip position=”north” title=”*Data aproximada. ” content=” S’informarà del dia exacte de l’inici de la promoció per part de Renfe.”]*[/vcr_tooltip] de 2015, per a la Marató València Trinidad Alfonso. En vespra d’estes dates d’inici de la promoció, l’organització recordarà a tots els corredors les bonificacions perquè puguen acollir-se al mateix i aprofitar les excel·lents condicions.

1415-maraton-valencia-0208

Ara mateix, com a complement a esta proposta de transport ferroviari, València Ciutat del Running ofereix tota la informació hotelera per al corredor a través del portal www.welcometovalencia.com on podràs descobrir les millors condicions i ofertes per a allotjar-te a València.

La intenció és que el corredor gaudisca de València, la ciutat del Running, on la carrera a peu s’ha convertit en un reclam perfecte per a conèixer la ciutat com a destinació turística. Per açò, també existeix la possibilitat de contractar un paquet turístic per a córrer a València. Si aquestes interessat, tota aquesta informació la pots sol·licitar a través del servei d’atenció al Client de “Welcome to valència”, coordinat per viatges Transvía, en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

boton_organiza_700x90_VLC

Nota aclaridora

27 de juliol* i 24 d’agost* són dates aproximades per al llançament de les respectives promocions. En el moment en què l’oferta estiga activa per part de Renfe, serà comunicada pels canals corporatius habituals.

Notícies relacionades