x

Des de hui ja pots comprar en Renfe el teu bitllet amb un descompte del 35% per a viatjar amb tren a la Marató València Trinidad Alfonso

17 setembre, 2015

CARTELA_RENFE_700x360_VALENCIANO_v2

La Marató València Trinidad Alfonso i Renfe uneixen forces per a potenciar la participació tant de corredors com d’aficionats en l’esdeveniment esportiu més multitudinari de la ciutat. La Marató de València i Renfe volen que la teua passió pel running no tinga límits. Per açò, des de hui ja pots reservar els teus bitllets per a acudir a la Marató de València amb un descompte del 35% sobre la tarifa habitual en els serveis de rodalies, mitja distància, llarga distància i AVE. Qualsevol trajecte amb destinació València en les dates prèvies a la celebració de la prova tindrà la rebaixa en el preu habitual del bitllet.

Aprofita l’oportunitat de córrer en la millor marató d’Espanya i gestiona el teu trasllat a la Marató València Trinidad Alfonso a través de la web www.renfe.es.

Com validar el descompte?

Per a fer efectiu el descompte del 35%, deus descarregar el document adjunt de Renfe, en el qual trobaràs un codi promocional.

 

BOTON_RENFE_700x90._VALENCIANO_v2

Una vegada tingues aquest codi en el teu poder, segueix les indicacions i utilitza-ho en la compra del teu bitllet a través de Renfe.

Aclariment: Aquesta promoció es podrà aplicar en el moment en què els bitllets de renfe siguen posats a la venda.

Per a dubtes sobre aquesta promoció, pot contactar amb l’Atenció al corredor, en el telèfon: 963 940 200 o en l’email:info@valenciaciudaddelrunning.com

No obstant açò, us deixem les principals preguntes sobre aquesta promoció de Renfe:
• El descompte del 35% és aplicable a totes les tarifes que veig en internet?
No és aplicable en totes les tarifes, solament és aplicable en la tarifa “flexible”.
• Com puc accedir i comprar bitllets de Renfe amb el 35% de descompte?
En la web de Renfe: www.renfe.com En delegacions de Viatges Transvía o en el telèfon 963.870.996
• Quin és el període en el qual puc accedir al descompte del 35%?
El període de validesa del descompte per a viatjar a la Marató València Trinidad Alfonso és aplicable en els serveis de l’11 fins al 17 de novembre de 2015.
Com és el procés per a comprar en la web?
1. Seleccione origen, destinació i data.
2. Seleccione el tren que desitge marcant una de les seues tarifes.
3. Seleccione en el desplegable de tarifes l’opció congressos/esdeveniments.
4. Introduïsca el nombre d’autorització i prema recalcular

Trens especials amb origen i destinació Barcelona i Madrid
D’altra banda, independentment de la promoció oferida per Renfe, des de www.welcometovalencia.com s’ofereix als corredors i acompanyants l’accés a places especialment contractades per a marató i intervé marató en trens amb origen i destinació Barcelona i Madrid. Aquests trens especials cerquen facilitar la disponibilitat de places a tots dos esdeveniments esportius des d’aquests dos punts. Si aquestes interessat, tota aquesta informació la pots sol·licitar a través del servei d’atenció al Client de “*Welcome *to València”, coordinat per viatges *Transvía, en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

Completa el teu viatge

Així mateix, com a complement a esta proposta de transport ferroviari, València Ciutat del Running ofereix actualment tota la informació hotelera per al corredor a través del portal www.welcometovalencia.com on podràs descobrir les millors condicions i ofertes per a allotjar-te a València.

La intenció és que el corredor gaudisca de València, la ciutat del Running, on la carrera a peu s’ha convertit en un reclam perfecte per a conèixer la ciutat com a destinació turística. Per açò, també existeix la possibilitat de contractar un paquet turístic per a córrer a València. Si estas interessat, tota esta informació la pots sol·licitar a través del servei d’atenció al Client de “Welcome to València”, coordinat per viatges Transvía, en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

 

BOTON_RENFE_700x90._VALENCIANO

Notícies relacionades