x

Nova aplicació de Valencia Ciudad del Running per a donar més servei al corredor

7 juny, 2017

Valencia Ciudad del Running continua millorant els serveis al corredor amb el llançament de l’aplicació oficial, que dotarà els usuaris d’esta app mòbil de més i millors avantatges, i se suma, així, a altres iniciatives impulsades per este projecte de la Fundació Trinidad Alfonso, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València.

Amb esta aplicació gratuïta, per a dispositius mòbils dels sistemes iOS i Android, els usuaris de la ciutat del running podran tindre molts avantatges a la mà. Consultar l’ampli calendari de carreres i esdeveniments de running en la ciutat, contactar amb les diferents vies d’atenció del servei al corredor (WhatsApp, telèfon o correu electrònic) o sumar tots els quilòmetres d’entrenament i competició que els corredors fan en la ciutat del running amb una finalitat solidària, gràcies a la connexió amb l’aplicació Runator, són alguns dels nous serveis d’esta app.

A més, l’aplicació permetrà als visitants, turistes i excursionistes de València conéixer les millors rutes per a córrer a la ciutat, saber les distàncies i valorar els consells i les característiques de cada una de les nombroses zones en les quals els corredors practiquen la seua afició preferida en una ciutat ideal per a la pràctica de la carrera a peu. I tot això ho podran fer en quatre idiomes: castellà, valencià, anglés i italià.

Amics del Running, una nova plataforma

La nova aplicació també disposarà d’una relació de comerços i serveis relacionats amb el sector que s’agrupen en la nova plataforma Amics del Running, i que permetrà al corredor conéixer les ofertes i promocions de tots els sectors relacionats amb el món del running per a servir de connexió entre els comerços i els usuaris.

[vcr_button url=”http://bit.ly/appVCR” target=”blank” background=”#e82419″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: download” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Descarrega l’app en iOS[/vcr_button]

[vcr_button url=”http://bit.ly/androidVCR” target=”blank” background=”#e82419″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: download” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Descarrega l’app en Android[/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar