x

Running Faller

III PREMI ‘Running FALLER’

post_rfaller_mmvta

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/noticias-media/running-fallero-medio-maraton-conoce-ganadores/” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#000000″ size=”12″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: trophy” icon_color=”#121413″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ desc=”Tota l’informació” class=”boton-vcr-std”]Coneix als guanyadors del Running Faller 2016[/vcr_button]

Anima a la teua falla

Les comissions de Junta Central Fallera (JCF) podran eixir a animar en els esdeveniments esportius més multitudinaris de la ciutat de manera lúdica amb la modalitat “Anima a la teua falla”. Les falles de la ciutat de València que participen tindran la possibilitat d’optar a quatre premis de 500 € en quatre categories (Millor animació, Més persones animant, Animació més original o Major participació de la comissió infantil, la qual se suma en esta edició a les anteriors).

Corre per la teua falla

Els corredors que vagen a participar tant en la Mitja Marató València -23 d’octubre- com en la Marató -20 de novembre- també podran inscriure’s com a corredors de les distintes comissions de la JCF i competir en la modalitat “Corre per la teua falla”, en què els fallers comptaran amb una classificació pròpia amb trofeus per als vencedors masculins i femenins, i amb un altre premi de 500 euros per a la falla amb més finishers.

MILLOR ANIMACIÓ:  San Vicente de Paul – Diputada Clara Campoamor

MÉS PERSONES ANIMANT: Islas Canarias – Dama de Elche

ANIMACIÓ MÉS ORIGINAL: Plaza del Dr. Collado

MÉS MEMBRES COMISSIÓ INFANTIL: Duque de Gaeta – Pobla de Farnals

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar