x

Informació turística

[vcr_box title=”Paquetes turísiticos” radius=”0″]

Valencia Ciudad del Running ofereix als runners la posibilitat de gestionar de immediat l’oportunitat d’adquirir paquets turístics d’acord a les necessitats del corredor per a viatjar i participar a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Per a més informació sobre paquets turístics que brinda l’organització, pots contactar per telèfon al servei d’atenció al Client de “Welcome to Valencia”, coordinat per viatges Transvía.

Espanya: 96 387 09 96 / Resta de països: 0034 96 387 09 96

Si vols viatjar a València des de ciutats com Barcelona, Madrid, Berlín, Roma, París, Rotterdam,Londres, Mannheim o Estocolmo, coneix les posibilliitats dels paquets turístics (compra del dorsal, estança a la ciutat i vol ) que t’oferim des de l’organització.

PACK TURÍSTIC – ALACANT I MADRID

PACK TURÍSTIC – SEVILLA

PACK TURÍSTIC – VERONA I TREVISO

PACK TURÍSTIC – BARCELONA

PACK TURÍSTIC – CARDIFF

PACK TURÍSTIC – MILÀ-PADOVA

PACK TURÍSTIC – BERLÍN

PACK TURÍSTIC – PARÍS

PACK TURÍSTIC – HANNOVER

PACK TURÍSTIC – ROTTERDAM

PACK TURÍSTIC – ROMA

PACK TURÍSTIC – BOSTON

PACK TURÍSTIC – LONDRES

PACK TURÍSTIC – PRAGA

PACK TURÍSTIC – ESTOCOLM

[/vcr_box]

[vcr_box title=”Welcome to Valencia” radius=”0″]

Si estàs interessat a gestionar la reserva d’un hotel i aprofitar al màxim el teu viatge a València, tens a disposició la plataforma www.welcometovalencia.comwww.welcometovalencia.com

[/vcr_box]

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar