x

Index de l’esforç

Després de mesos de treball i coincidint amb la passada Marató de València, l’Institut Valencià de Investigacions Econòmiques (IVIE) i la Fundació Trinidad Alfonso van presentar l’Índex de l’Esforç (é), una nova mesura per a saber què nivell d’esforç físic dedica un corredor quan entrena o competeix.

Es tracta del primer valor numèric que representa objectivament aquesta dada, una vegada obtingut el resultat d’una equació matemàtica en la qual les variables són la distància recorreguda en quilòmetres, els anys que tens, els anys que portes entrenant i el temps de l’entrenament.

Aquest Índex de l’Esforç es va poder provar a la Fira de  Expo Deporte de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, en el stand de València Ciutat del Running, on es van col·locar ordinadors i tablets a la disposició dels visitants de la Fira per a poder provar-la i conèixer-la.

L’Índex de l’Esforç es representa de forma numèrica de l’1 al 100 i és una nova eina per a motivar al corredor i marcar la seua progressió. A més, permetrà conèixer l’índex dels altres corredors, saber la mitjana de les carreres que realitza l’usuari, superar als seus amics, comparar-se amb uns altres i superar les seues pròpies metes entrene a entrene.

Segueix l’enllaç i calcula el teu índex de l’esforç.

 

botón_IDE_VAL

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar