x

Inscripcions Marató València 2022

Les inscripcions per a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP s’obrirà el 13 de desembre, amb 30.000 dorsals disponibles per a la pròxima edició, que se celebrarà el diumenge 4 de desembre de 2022.

Preus per trams

El primer tram de 10.000 dorsals disponibles eixirà amb un preu inicial de 60 €, que canviarà a 90 € en el segon tram de 10.000, i a 120 € en el tram de les últimes 10.000 places.

Precios inscripciones Maratón Valencia 2022

Pack Marató + Mitja Marató València

A més, es donarà als corredors la possibilitat d’inscriure’s a la Mitja Marató i a la Marató València de manera conjunta amb un descompte de 10 € sobre el preu total de la suma de les dos carreres per a aquells que adquirisquen el pack per a disfrutar dos vegades de Valencia Ciudad del Running (pot passar que cada carrera estiga en un bloc diferent de preus).

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar