x

FAQ procés confirmació inscripcions 2021

PROCÉS TANCAT EL 30/06/21

Has de confirmar si vols córrer la prova per a la qual t’has inscrit, la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP o la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, o preferixes recuperar el 100 % de l’import de la inscripció.

Procés tancat.

Recorda que, en qualsevol cas, has de confirmar un registre previ introduint en el nostre sistema el teu DNI/Passaport, data de naixement i correu electrònic perquè validem que eres tu qui decidix sobre la teua inscripció.

Ara només pots triar si vols córrer l’any 2021, acceptant els requisits mèdics i sanitaris que marquen a l’organització i que confirmarem tan prompte com siga possible, o sol·licitar la devolució de l’import de la teua inscripció.

No és possible traslladar la teua inscripció a 2022.

Per a confirmar que vols córrer i reservar la teua plaça en 2021 ho has de ratificar a l’organització abans del 30 de juny. Hem de dimensionar la prova amb els corredors que realment volen participar i necessitem conéixer esta xifra com més prompte millor.

Per este motiu, no serà possible garantir-te la plaça si no confirmes que tens intenció de córrer abans del 30 de juny.

Et retornarem sempre el 100 % de l’import, però ja no podràs garantir-te la plaça per a córrer en 2021. Hauràs perdut el dret de participar enguany, però sempre recuperaràs els diners.

Si tries la devolució de la teua inscripció, començarem a gestionar el reembossament amb una transferència al compte bancari que ens indiques a partir de juliol.

Encara que t’inscrigueres amb una targeta de crèdit, et demanem el número de compte bancari perquè pugues triar on vols rebre l’abonament, perquè pot ser que hages canviat de banc o que la teua targeta haja caducat o l’hages perduda. Fixa’t bé i escriu amb compte tots els números del compte bancari. Així, ens assegurarem que no hi haja cap problema amb la devolució.

No, no podràs traspassar el teu dorsal, però podràs sol·licitar en qualsevol moment la devolució dels diners fins 1 d’Octobre i la teua inscripció passarà a ser gestionada per l’organització, que decidirà depenent del cens si la posa a la disposició d’un altre corredor que estiga inscrit en la llista d’espera o anul·la la plaça.

Sí, com vam anunciar, renunciar a l’import de la teua inscripció l’any passat tenia l’avantatge d’incloure la reserva de plaça garantida per a l’edició en 2021. Per això, rebràs un correu electrònic per a inscriure’t durant un període de temps preferencial, abans que puguen fer-ho la resta de corredors.

*Si no t’arriba, revisa sovint la safata de correu electrònic no desitjat.

Si vas participar en la 4.0 Marató Valencia Virtual Edition l’any passat triant esta opció amb la teua inscripció, com et vam dir, estaràs en les posicions preferents de la llista d’espera, que és l’únic camí per a arribar a les possibles noves places de 2021. Vol dir que, si obrim inscripcions, hi ha moltes possibilitats que tingues dorsal.

La llista d’espera servix a l’organització per a ordenar l’accés a la Marató València 2021 de totes les persones que estiguen interessades a córrer, però que no tinguen inscripció confirmada. Els participants de la 4.0 Marató Valencia Virtual Edition de 2020 tenen preferència, per exemple. L’organització anirà permetent l’accés a la inscripció de la carrera segons les baixes que es produïsquen.

És important que sàpies que estar en la llista d’espera no garantix en cap cas plaça per a córrer enguany, només s’aniran atenent les baixes sense sobrepassar el límit de cens que es marque l’organització de la carrera.

Si arriba el torn d’inscriure’t a través de la llista d’espera, rebràs un correu electrònic amb un enllaç i tindràs 48 hores per a formalitzar la inscripció al preu de 120 € en la Marató València i de 60 € en la Mitja Marató València (el preu de la inscripció en el tram de llista d’espera).

L’única via de poder fer una nova inscripció per a la carrera enguany serà estant inscrit en la llista d’espera i accedint a través d’esta si hi ha places.

Si en el procés d’inscripció vas abonar l’assegurança de cancel·lació, esta continuarà estant vigent en 2021 i podràs sol·licitar la baixa quan vulgues, i recuperaràs el 100 % de l’import de la inscripció (en lloc del 80 %, com es reflectia en el contracte de l’assegurança) per a no penalitzar-te.