x

Paella Party

Hi ha moltes maneres de descobrir València i una és la gastronomia. El concepte de la festa de la pasta ha sigut reconvertit, amb un prisma més propi i igualment saludable: Paella Party.

La Paella Party tendrá lugar el sábado 30 de noviembre entre las 13:00 y las 16:00 horas en la zona del Umbracle, frente a Expo Deporte.

Esta activitat és gratuïta per als maratonians inscrits amb la polsera oficial, que se’ls entregarà juntament amb el dorsal. Acompanyants i corredors de la 10K Valencia Trinidad Alfonso podran comprar el seu tiquet allí mateix per 5 euros.

Una vegada en la Paella Party, els participants arreplegaran el seu pícnic, que consta d’un plat de paella, a més de beguda, pa i fruita, per a disfrutar-lo en companyia i en l’entorn de les activitats paral·leles que s’organitzen el dissabte previ a la prova.

Els maratonians podran disfrutar de la seua càrrega d’hidrats a ritme de la música dels concerts programats i des d’una zona tan privilegiada com l’Umbracle i la Ciutat de les Arts i les Ciències. A més, la Paella Party oferix a tots els assistents la realització d’exhibicions en directe.

 

Les acompanyants i corredors de la 10K podran comprar el tiquet de la Paella Party allí mateix per 5 euros.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar