x

Guia per a apuntar-se a la llista d’espera de la Marató València, Mitja Marató i 10K en 2019

1 juliol, 2019

Llista d'espera tancada

La llista d’espera de la Mitja Marató, Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i 10K Valencia Trinidad Alfonso oferix als corredors interessats a participar en l’edició de 2019 i que s’hagen quedat sense inscripció, l’opció d’aconseguir un dorsal gràcies a les baixes per lesió o assegurança contractada que vagen produint-se.

1. Apunta’t a la llista

El primer que has de fer si estàs interessat a córrer és apuntar-te a la llista d’espera i triar la carrera en la qual vols participar, emplenant DNI-Passaport, data naixement, adreça electrònica i nom. El termini límit per a apuntar-se a la lista d’espera és fins al 30 de setembre..

Estes dades no es podran modificar posteriorment en el procés d’inscripció, per a evitar que un corredor s’apunte amb dades de diverses persones.

2. Dorsals assignats després de les baixes d’inscrits

Després d’este procés de registre rebràs un correu de confirmació d’entrada en la llista d’espera i la teua posició en esta llista, segons rigorós ordre d’inscripció. A mesura que vagen quedant-se alliberats els dorsals després de les baixes de corredors ja inscrits, el sistema els anirà assignant a les sol·licituds en llista d’espera, sempre per rigorós ordre cronològic. Tindràs 48 hores per a formalitzar el teu registre.

Podràs consultar la teua posició en la llista sempre que vulgues usant l’enllaç que t’ha arribat per correu.

Evitar males pràctiques

Iniciem este sistema de llista d’espera amb la intenció d’ajudar els corredors que volen participar en la prova, amb transparència i claredat, i continuant amb els nostres esforços per a evitar males pràctiques. Per este motiu, en este procés de llista d’espera hem aplicat algunes regles que has de tindre en compte:

  • No permetem duplicats ni de DNI ni de compte de correu electrònic. Només s’accepta una sol·licitud per persona.
  • No pots sol·licitar entrar en la llista si ja estàs inscrit.
  • Les dades que indiques des de l’inici seran les dades amb els quals farem el registre i no permetrem canvis.
  • En cas de detectar possibles infraccions, no realitzarem la inscripció i l’oferirem al següent participant.

Per tal d’assegurar l’interés real per participar en la prova, quan faces la sol·licitud d’incorporació a la llista d’espera es farà una retenció de 5 euros en la teua targeta de crèdit durant 7 dies. Passat este període, l’import s’alliberarà automàticament. Això significa que no et cobrarem res pel registre en la llista d’espera. Si abans d’estos 7 dies fas la inscripció, abonaràs l’import íntegre de la inscripció, perquè el desbloqueig el fa automàticament l’entitat financera al final del termini.

Notícies relacionades