x

La Ciutat

València és una gran ciutat a tots els nivells.

És una excel·lent capital per a la pràctica esportiva i, especialment del running.

Però no sols això, ja que València oferix a tots els visitants una àmplia oferta cultural, gastronòmica i turística per a disfrutar, fins i tot, més enllà de les excel·lents proves que oferix al corredor.

València és una dels destinacions turístiques més dinàmiques dels últims anys. La ciutat té una oferta molt atractiva, apta per a tots els públics. Combina història, tradició i modernitat d’una manera sorprenent. És una ciutat diferent, tradicional, nova, avantguardista i plena de contrastos. La seua arquitectura va des del segle I a.C. fins al disseny més futurista del segle xxi. Les platges, banyades pel mar Mediterrani, a tan sols 15 minuts del centre de la ciutat, es troben prop de la Marina Reial Juan Carlos I, un port esportiu i turístic a l’alça, dissenyat per a convertir-se en el més atractiu del Mediterrani.

A més, València s’ha convertit en un referent del turisme congresual i també de destinacions d’incentius. La ciutat disposa també d’una àmplia oferta mediambiental degut tant a la seua proximitat al paratge natural de l’Albufera com per un pulmó verd situat al Jardí del Túria, sobre l’antic llit del riu, que creua el nucli urbà d’est a oest. València és una ciutat testada per tot tipus d’esdeveniments i posicionada com una de les destinacions més completes del continent.

QUÈ ES POT FER A VALÈNCIA?

València és una ciutat amb una àmplia oferta turística, d’oci i diversió.

Disfrutar de les Falles o d’increïbles passejos per entorns màgics i reposar forces amb la seua completa gastronomia.

Las Fallas
Playas de Valencia
Marina de València
Arroz del Senyoret
Parque Gulliver
L’Albufera
San Nicolás

QUÈ ES POT VISITAR A VALÈNCIA?

Història, modernitat, art i activitats per a tota la família.

Des del centre històric fins als nous punts d’atracció turística.

Museo de la Seda
La Lonja
Bioparc Valencia
Palau de les Arts
Plaza de la Virgen
Informació i fotos: VisitValencia.com

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar