x

#EsmorzaRunner

Què és el que més trobes a faltar dels diumenges de carrera o de rodatge amb amics?  És clar que córrer ens agrada a tots, però, no ens enganyem…  Trobes a faltar l’esmorzaret de després!

Doncs això s’ha acabat. Valencia Ciudad del Runningi Coca-Cola s’han unit amb el ferm propòsit de recuperar els esmorzars del cap de setmana i d’ajudar l’hostaleria de la ciutat davant la crisi provocada per la COVID-19.

Per a això, des del 19 de març i fins al 30 de maig, tots els divendres, dissabtes i diumenges arriba #EsmorzaRunner i quan demanes el menú d’esmorzar en els locals seleccionats, Coca-Cola et convida a la beguda.

Només has de triar un bar de la llista, demanar un menú d’esmorzar i ensenyar l’aplicació de Valencia Ciudad del Running.  Així de fàcil!  Nosaltres confiem que abans hages anat a córrer…

Condicions de la promoció

  • Dates:
    Divendres, dissabtes i diumenges del 19 de març al 30 de maig, ambdós inclosos
  • Horari:

    Des de l’obertura fins a les 11:30 hores
  • Màxim de quatre begudes per taula i sempre que es demane el menú d’esmorzar
  • Begues incloses en la promoció:
    Coca-Cola, Fanta, Sprite, Nestea, Aquarius, Aquabona, Minute Maid, Appletiser, Schuss, Capri-Sun, Nordic, Powerade, Honest, Smartwater, Vilas del Turbón i altres productes de la marca Coca-Cola disponibles en l’establiment.

Concurs #EsmorzaRunner

Fins al 18 d’abril, tots aquells corredors que pugen una foto de l’esmorzar en algun dels bars associats en el seu perfil d’Instagram amb l’etiqueta #EsmorzaRunner etiquetant els comptes de @VCRunning i Coca-Cola, entraran en el sorteig d’un lot de productes de Coca-Cola (begudes i marxandatge).
La imatge s’ha de pujar al perfil, no valen les stories, i el perfil ha de ser públic.  Llig totes les condicions ací.

Descobreix l'APP

Calendari | Rutes | Amics del Running

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar