x

A partir de hui ja pots comprar en Renfe el teu bitllet amb un descompte del 35% per a viatjar amb tren a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

21 setembre, 2015

La Mitjà Marató València Trinidad Alfonso i Renfe volen animar als corredors i als seus acompanyants al fet que acudisquen a València des de tots els punts de la geografia espanyola per a la celebració d’una de les grans proves del calendari runner nacional.

L’empresa ferroviària ha posat a la disposició dels atletes i els acompanyants que acudisquen a la Mitja Marató de València un descompte del 35% sobre la tarifa habitual en els serveis de rodalies, mitja distància, llarga distància i AVE per a recolzar la participació en este esdeveniment multitudinari. A partir de hui i fins al 18 d’octubre tots els bitllets amb destinació València en les dates prèvies a la celebració de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso participaran de la promoció.

Com validar el descompte?

Per a fer efectiu el descompte del 35%, deus descarregar el document adjunt de Renfe, en el qual trobaràs un codi promocional.

Una vegada tingues aquest codi en el teu poder, segueix les indicacions i utilitza-ho en la compra del teu bitllet a través de Renfe.

BOTON_RENFE_700x90._VALENCIANO_v2

Una vegada tingues aquest codi en el teu poder, segueix les indicacions i utilitza-ho en la compra del teu bitllet a través de Renfe.

Aclariment: Aquesta promoció es podrà aplicar en el moment en què els bitllets de Renfe siguen posats a la venda.

Per a dubtes sobre aquesta promoció, pot contactar amb l’Atenció al corredor, en el telèfon: 963 940 200 o en l’email:info@valenciaciudaddelrunning.com

No obstant açò, us deixem les principals preguntes sobre aquesta promoció de Renfe:
• El descompte del 35% és aplicable a totes les tarifes que veig en internet?
No és aplicable en totes les tarifes, solament és aplicable en la tarifa “flexible”.
• Com puc accedir i comprar bitllets de Renfe amb el 35% de descompte?
En la web de Renfe: www.renfe.com En delegacions de Viatges *Transvía o en el telèfon 963.870.996
• Quin és el període en el qual puc accedir al descompte del 35%?
El període de validesa del descompte per a viatjar a la Marató València Trinidad Alfonso és aplicable en els serveis de l’14 fins al 20 de octubre de 2015.
• Com és el procés per a comprar en la web?
1. Seleccione origen, destinació i data.
2. Seleccione el tren que desitge marcant una de les seues tarifes.
3. Seleccione en el desplegable de tarifes l’opció congressos/esdeveniments.
4. Introduïsca el nombre d’autorització i prema recalcular

 

Trens especials amb origen i destinació Barcelona i Madrid
D’altra banda, independentment de la promoció oferida per Renfe, des de www.welcometovalencia.com s’ofereix als corredors i acompanyants l’accés a places especialment contractades per a marató i intervé marató en trens amb origen i destinació Barcelona i Madrid. Aquests trens especials cerquen facilitar la disponibilitat de places a tots dos esdeveniments esportius des d’aquests dos punts. Si aquestes interessat, tota aquesta informació la pots sol·licitar a través del servei d’atenció al Client de “*Welcome to València”, coordinat per viatges Transvía, en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

Més descomptes per a la Marató

També s’activarà la mateixa rebaixa en els trajectes per a acudir a la Marató València Trinidad Alfonso del 15 de novembre, la millor marató d’Espanya, però caldrà esperar fins al 24 d’agost perquè eixos descomptes comencen a fer-se efectius.

Completa el teu viatge

Així mateix, com a complement a esta proposta de transport ferroviari, Valencia Ciudad del Running ofereix actualment tota la informació hotelera per al corredor a través del portal www.welcometovalencia.com on podràs descobrir les millors condicions i ofertes per a allotjar-te a València.

La intenció és que el corredor gaudisca de València, la ciutat del Running, on la carrera a peu s’ha convertit en un reclam perfecte per a conèixer la ciutat com a destinació turística. Per açò, també existeix la possibilitat de contractar un paquet turístic per a córrer a València. Si estas interessat, tota esta informació la pots sol·licitar a través del servei d’atenció al Client de “Welcome to València”, coordinat per viatges Transvía, en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

Notícies relacionades