x

A partir de hui ja pots comprar en Renfe el teu bitllet amb un descompte del 35% per a viatjar amb tren a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

21 setembre, 2015

La Mitjà Marató València Trinidad Alfonso i Renfe volen animar als corredors i als seus acompanyants al fet que acudisquen a València des de tots els punts de la geografia espanyola per a la celebració d’una de les grans proves del calendari runner nacional.

L’empresa ferroviària ha posat a la disposició dels atletes i els acompanyants que acudisquen a la Mitja Marató de València un descompte del 35% sobre la tarifa habitual en els serveis de rodalies, mitja distància, llarga distància i AVE per a recolzar la participació en este esdeveniment multitudinari. A partir de hui i fins al 18 d’octubre tots els bitllets amb destinació València en les dates prèvies a la celebració de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso participaran de la promoció.

Com validar el descompte?

Per a fer efectiu el descompte del 35%, deus descarregar el document adjunt de Renfe, en el qual trobaràs un codi promocional.

Una vegada tingues aquest codi en el teu poder, segueix les indicacions i utilitza-ho en la compra del teu bitllet a través de Renfe.

BOTON_RENFE_700x90._VALENCIANO_v2

Una vegada tingues aquest codi en el teu poder, segueix les indicacions i utilitza-ho en la compra del teu bitllet a través de Renfe.

Aclariment: Aquesta promoció es podrà aplicar en el moment en què els bitllets de Renfe siguen posats a la venda.

Per a dubtes sobre aquesta promoció, pot contactar amb l’Atenció al corredor, en el telèfon: 963 940 200 o en l’email:info@valenciaciudaddelrunning.com

No obstant açò, us deixem les principals preguntes sobre aquesta promoció de Renfe:
• El descompte del 35% és aplicable a totes les tarifes que veig en internet?
No és aplicable en totes les tarifes, solament és aplicable en la tarifa “flexible”.
• Com puc accedir i comprar bitllets de Renfe amb el 35% de descompte?
En la web de Renfe: www.renfe.com En delegacions de Viatges *Transvía o en el telèfon 963.870.996
• Quin és el període en el qual puc accedir al descompte del 35%?
El període de validesa del descompte per a viatjar a la Marató València Trinidad Alfonso és aplicable en els serveis de l’14 fins al 20 de octubre de 2015.
• Com és el procés per a comprar en la web?
1. Seleccione origen, destinació i data.
2. Seleccione el tren que desitge marcant una de les seues tarifes.
3. Seleccione en el desplegable de tarifes l’opció congressos/esdeveniments.
4. Introduïsca el nombre d’autorització i prema recalcular

 

Trens especials amb origen i destinació Barcelona i Madrid
D’altra banda, independentment de la promoció oferida per Renfe, des de www.welcometovalencia.com s’ofereix als corredors i acompanyants l’accés a places especialment contractades per a marató i intervé marató en trens amb origen i destinació Barcelona i Madrid. Aquests trens especials cerquen facilitar la disponibilitat de places a tots dos esdeveniments esportius des d’aquests dos punts. Si aquestes interessat, tota aquesta informació la pots sol·licitar a través del servei d’atenció al Client de “*Welcome to València”, coordinat per viatges Transvía, en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

Més descomptes per a la Marató

També s’activarà la mateixa rebaixa en els trajectes per a acudir a la Marató València Trinidad Alfonso del 15 de novembre, la millor marató d’Espanya, però caldrà esperar fins al 24 d’agost perquè eixos descomptes comencen a fer-se efectius.

Completa el teu viatge

Així mateix, com a complement a esta proposta de transport ferroviari, Valencia Ciudad del Running ofereix actualment tota la informació hotelera per al corredor a través del portal www.welcometovalencia.com on podràs descobrir les millors condicions i ofertes per a allotjar-te a València.

La intenció és que el corredor gaudisca de València, la ciutat del Running, on la carrera a peu s’ha convertit en un reclam perfecte per a conèixer la ciutat com a destinació turística. Per açò, també existeix la possibilitat de contractar un paquet turístic per a córrer a València. Si estas interessat, tota esta informació la pots sol·licitar a través del servei d’atenció al Client de “Welcome to València”, coordinat per viatges Transvía, en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar