x

35 % de descompte en Renfe per a viatjar a tota màquina a la Marató Valencia 2019

9 agost, 2019

Viatjar a tota màquina fins a València per a córrer la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Un any més, l’organització d’esta prova a càrrec de l’SD Correcaminos i de l’Ajuntament de València vol facilitar als corredors i als seus acompanyants el desplaçament a la ciutat del running per a la cita el pròxim 1 de desembre.

Per això, enguany es tornaran a oferir diferents alternatives per a concretar el seu desplaçament en tren a València amb antelació, sense cap tipus de contratemps i, a més, amb descompte per a tindre el millor preu amb diferents opcions. 

Bitllets de Renfe, amb descompte del 35 %

Renfe tornarà a habilitar una tarifa promocional pensada perquè tant els runners com els seus acompanyants gaudisquen d’un 35 % de descompte en els bitllets adquirits per a viatjar a la ciutat del running entre el 27 de novembre i el 3 de desembre.

Descomptes Renfe Marató Valencia

Este descompte s’activarà sobre qualsevol tarifa flexible de tots els serveis de  llarga distància i AVE amb destinació a València, en tots els horaris disponibles durant eixes dates.

Poden fer ús d’esta tarifa amb descompte aquells corredors ja inscrits en la prova i els seus acompanyants. Tots els qui vulguen beneficiar-se de la promoció de Renfe només han de sol·licitar-ho a través del servei de d’Atenció al Corredor de Valencia Ciudad del Running, que enviarà l’“autorització de descompte” una vegada comprovades les dades del corredor inscrit. Esta autorització s’ha de mostrar en el viatge.

Es pot sol·licitar este descompte açi.

Més info en el correu electrònic: info@valenciaciudaddelrunning.com

Un ‘tren runner’ des de Madrid, Barcelona i Alacant

Una altra opció per a tancar el teu desplaçament a València amb el millor preu és en Welcome To Valencia de la mà de Transvia Sport. En este cas, l’agència ha concretat amb Renfe una sèrie de places limitades especialment contractades per a la Marató Valencia en trens que tenen Madrid, Barcelona i Alacant com a origen i destinació. Esta opció ja es pot consultar en la pestanya “Trens especials” del portal www.welcometovalencia.com o en el telèfon d’atenció al client 96 387 09 95.

Estes places tenen l’avantatge d’una cancel·lació sense despeses en cas de lesió sempre que es presente el corresponent certificat mèdic. Ja es poden adquirir els bitllets en els següents horaris i dies concrets:

Notícies relacionades